Benvinguts a www.cursadelamistat.com CATALÀ ESPAÑOL CONTACTE AMB NOSALTRES    

Cursa de l'amistat
   
< Torna a "Inscripcions"

NOTA IMPORTANT REFERENT A L'ASSEGURANÇA.Estimats amics:


L’any anterior fèiem menció del nou requisit imposat per les autoritats esportives: l’assegurança individual dels participants.


Per evitar confusions derivades del concepte “Federats”, en aquesta edició, únicament els participants que ho siguin en la CATALANA D’ATLETISME, queden protegits davant les possibles, encara que no desitjades, incidències que poguessin presentar-se a la cursa i també en totes aquelles que la pròpia Federació Catalana d’Atletisme pugui establir en les seves normes aplicables als seus atletes federats.


Tots els que no gaudeixin de la condició anterior, podran disposar d’una assegurança individual obligatòria mitjançant el pagament d’1(un) Euro, sense que puguin ser acceptats assegurances de qualsevol altre tipus. Lamentablement sense complir aquest requisit no es podrà entregar el dorsal, avisant de les serioses dificultats als que decideixin córrer sense ell.


El butlletí de la inscripció com participant de la Cursa de l’Amistat, contempla clarament el tràmit de contractació de l’assegurança, que el converteix en ràpid i senzill.


Fins aviat.

Organització de la Cursa de l’Amistat.
 
   


Col·laboradors:

Col·laboradors Cursa Amistat 2015

   Edicions anteriors: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
Cursa de l'Amistat 2016 © Tots els drets reservats.            Organitza: Associació Esportiva Francesc Mates