Benvinguts a www.cursadelamistat.com CATALÀ ESPAÑOL CONTACTE AMB NOSALTRES    

Cursa de l'amistat
   
Salutació als corredorsAmics,


Els participants de la Cursa de l’Amistat de l’any passat, per si no n’han tingut notícia, han de saber que van córrer a la MILLOR CURSA DE CATALUNYA, en la distància d’entre 10 km i la Mitja Marató.

Aquesta distinció ens ha estat atorgada per RUNEDIA, la organització que analitza la totalitat de les curses de tot tipus i distàncies de tota Espanya, a través i exclusivament de les opinions dels participants, n’han estat més de 30,000.

A nivell de tota Espanya la Cursa de l’Amistat ha obtingut el premi a la SEGONA millor cursa en la mateixa distància. Adjuntem una còpia de l’atorgament de les classificacions (Autonòmica i Espanya)

Aquest reconeixement ens porta a la idea de que el projecte iniciat pel meu pare,Francesc Mates, significa el triomf del que realment és essencial i autèntic.

Penso també que una part de l’excel·lència atribuïda a la nostra Cursa de l’Amistat, també té a veure amb el bon temps, la temperatura, l’organització, els serveis, la senyalització i d’altres detalls, però sobretot amb el bon ambient generat pels propis participants.

La cursa continuarà sent gratuïta, però com ja va succeir en l’edició anterior els participants hauran d’estar coberts per l’assegurança del corredor, establida per aquest tipus de proves, SENSE EXCEPCIÓ.

Com és sabut, únicament els atletes federats a la CATALANA D’ATLETISME estan coberts, pel qual es manté el mecanisme de contractació de l’assegurança individual en el moment de la inscripció, complint així el requisit ineludible exigit per les autoritats esportives. EL COST DE L’ASSEGURANÇA ÉS D’ 1 (un) EURO.

També desitjo informar del següent:

 • A - Nombre de Pitrals

  El total de pitrals per aquesta 36èna edició de la Cursa de l’Amistat- 26è Memorial Francesc Mates, serà de 850. Es manté la petició de tornar els pitrals que no han de ser utilitzats, per optimitzar la seva utilització.


 • B - Inscripció i recollida de Pitrals

  Els pitrals s’entregaran a la botiga MaTeS, Carrer Gayarre nº 25, els dies 18, 19, 20 i 21 d’octubre. Recordeu que a l’any anterior en 1 dia se’n van entregar 550.

  Important: Els fulls d’inscripció que no estiguin complimentats de forma correcta i clara, que provoquin confusió, de nom, de número o de qualsevol altre tipus seran rebutjats.


 • C - Testimonis d’amistat

  Vull insistir en la necessitat que els productes dolços o salats han d’estar perfectament envasats i amb data de caducitat posterior al 5 de Novembre de 2016 i les ampolles d’aigua han de ser preferentment de 33cl.

La meta no pateix canvis com tampoc l'ús de les instal·lacions i mitjans de transport que el Tibidabo posa a disposició dels participants.

Renovo les gràcies a tots els que em doneu suport, als que corren i als que fan possible que la Cursa de l'Amistat sigui tan diferent per diferent i millor que les restants carreres que es fan a Barcelona. Es l'única que uneix dos llocs fantàstics com Montjuïc i el Tibidabo a una carrera exigent, esplèndida, divertida i plena d’"Amics", resum i síntesi de l'esperit transmès i concebut pel meu pare, Francesc Mates. Seguiré treballant esforçadament per mantenir el seu record i la seva especial manera d'entendre l'esport en general i especialment les proves atlètiques.

No deixeu de llegir els altres punts relacionats amb l'organització de la Cursa de l'Amistat, especialment els relacionats amb la inscripció i lliurament de pitrals per poder desenvolupar-ho de la forma més dinàmica possible.

Moltes gràcies i fins aviat.


Myrna Mates

www.cursadelamistat.com

 
   

Cursa de l'amistat

    Cursa de l'amistat   
Col·laboradors:

Col·laboradors Cursa Amistat 2015

   Edicions anteriors: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
Cursa de l'Amistat 2016 © Tots els drets reservats.            Organitza: Associació Esportiva Francesc Mates