Benvinguts a www.cursadelamistat.com CATALĄ ESPAŃOL CONTACTE AMB NOSALTRES    

Cursa de l'amistat
   
Reglament Cursa de l'Amistat 201601
Cursa a peu oberta a tots els majors de 18 anys. Cada corredor participa sota la seva responsabilitat i disposarą d'un nivell de condició fisica i de salut suficient per afrontar la prova.


02
L'organització disposa d'una asseguranēa de responsabilitat civil de danys a tercers.


03
La distąncia a recņrrer serą d'uns 16 km.


04
La sortida es donarą el dia 1 de novembre de 2016 a les 8h del matķ davant la entrada del Castell de Montjuļc. L'arribada serą al cor del parc d'atraccions del Tibidabo (Avió).


05
Avituallament d'aigua durant el recorregut i l'arribada.


06
La inscripció a la prova és personal i intransferible. Per la Edició 2016 es mantindrą el requisit de l'edició 2015. (llegir més, secció "Inscripcions").


07
El tancament d'inscripcions serą el dijous 27 d'octubre 2016.


08
El pitrall haurą de ser ben visible; tot el qui no el dugui, no passi pel control i no el porti a la arribada, no entrarą a la classificació.


09
Tot atleta arribat que no hagi complert el recorregut o se li comprovin irregularitats serą desqualificat.


10
L'organització declina tota responsabilitat en quant als perjudicis que la prova pugui ocasionar al participant i/o aquest ocasioni a tercers. El participant haurą de disposar d’una asseguranēa, que pot ser derivada de la seva condició d’atleta federat a la Federació Catalana d’Atletisme (cap altra), o d’una asseguranēa contractada en el mateix moment de recollida del pitrall, per tal de complir amb els requisits exigits en aquests moments.


11
La inscripció i recollida de pitralls és farą: Dies 18, 19, 20 i 21 d’octubre a calēats MaTeS: Carrer Gayarre nśmero 25 baixos, 10h a 13h i de 17h a 20h.

Els dies 28 i 29 d’octubre: a calēats MaTeS es faran entrega dels pitrals que puguin haver sobrat més els retornats per impossibilitat de participar, que seran tots ells adjudicats per sorteig als corredors que figurin a la llista d’espera, que com cada any, s’habilitarą. Prčviament s’informarą per telčfon als beneficiaris del sorteig.


12
Hi haurą servei de guarda-roba, recollida a la sortida i entrega a l'arribada. L'organització NO es farą cąrrec de BICICLETES.


13
La cursa es tancarą 2 hores desprčs de la sortida i els atletes podran utilitzar el funicular del Tibidabo per baixar del parc d’atraccions exhibint el seu pitral.


14
En cas de ser superat pel cotxe escombra, el participant s'haurą de retirar de la cursa i si continua ho farą sota la seva responsabilitat.


15
No s'admetrą seguir la cursa amb vehicles (cotxes, motos, bicicletes) no autoritzats.


16
Les butlletes d'inscripció han de ser correctament omplertes amb tots els seus apartats. Les inscripcions dubtoses seran rebutjades.


17
L'atleta pel sol fet de participar en aquesta prova accepta aquest reglament, la seva interpretació i tot allņ que no quedi expressament regulat serą decidit per l'organització.
 
   


Col·laboradors:

Col·laboradors Cursa Amistat 2015

   Edicions anteriors: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
Cursa de l'Amistat 2016 © Tots els drets reservats.            Organitza: Associació Esportiva Francesc Mates